Denk mee: homeofdaisies verbeteren

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het opzetten van mijn blog homeofdaisies. Ik heb een look gekozen, onderwerpen bedacht, geschreven en gefotografeerd. Maar als communicatiemedewerker weet ik dat ik niet alleen moet zenden, maar ook ontvangen. Want wat wil jij – mijn lezer – zien? Wat mis je nog? Wat kan anders? Geef hier je mening!

mening hulp homeofdaisies blog verbeteren

Wil je meer outfits? Make-up tutorials? Looks? Shoplogs? Meer recepten? Andere foto’s? Geef je mening onder deze post en dan ga ik daar in het nieuwe jaar mee aan de slag zodat ik homeofdaisies kan verbeteren!

mening hulp homeofdaisies blog verbeteren

Thanks 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s