What I got got my birthday!

Afgelopen 28 december was ik jarig, maar 10 januari was pas mijn grote feest. En ik kan oprecht zeggen dat ik een spoiled little b*tch ben! Benieuwd wat ik allemaal voor leuke, mooie en lekkere dingen ik heb gekregen? Klik snel verder!

homeofdaisies party birthday verjaardag feest birthdaysuit

Het is wel duidelijk bij mijn vrienden en familie dat ik van tutten houd. Dus ik heb veel – heel veel – maskertjes gekregen. Dat wordt mezelf regelmatig opsluiten in de badkamer de komende tijd 🙂 Zo kreeg ik verschillende ‘smaakjes’ van Montagne Jeunesse, een fles anti-stress masker van Freeman, en een moddermasker uit de dode zee van Avon Planet Spa.

homeofdaisies masker montagne jeunesse verjaardag

homeofdaisies bloem masker freeman anti-stress

homeofdaisies avon care planet spa handcreme dode zee dead sea mudd mask

Handcrèmes zijn natuurlijk ook altijd welkom, zeker omdat ik snel droge handen krijg van dat koude weer. Deze is van Avon Care. Geen idee of dit ook in Nederland verkrijgbaar is. Deze (en het dode zee masker) komen uit Polen.

Ook kreeg ik een super duper lekker ruikend zeepje van Bathtime Stories. De Japanese Melon ruik je al door de verpakking heen, dus heb echt zin om hem uit te proberen! Daarbij kreeg ook een mega schattig zeepbakje met een uiltje (I love uiltjes!) en een scrubhandschoen. Deze is van touw gemaakt, dus ik ben erg benieuwd hoe hij aanvoelt onder de douche. Snel proberen!

homeofdaisies etos scrubhandschoen touw uil uiltje bathtime stories japanese melon meloen handzeep zeep

homeofdaisies etos japanese melon bathtime stories tree hugger

homeofdaisies xenos uil uiltje zeepbakje

Natuurlijk moet je ook de innerlijke mens af en toe verwennen en dat kan zeker met dit Licor 43 pakket. Niet alleen de inhoud van de fles is lekker, maar de artistieke glaasjes zijn ook super tof!

homeofdaisies licor 43

Op mijn lijstje.nl stond ook deze heerlijke parfum van Versace. Deze heb ik al eens eerder gehad, maar hij is zo yumm! Vanitas Versace is een bloemig, houtachtig parfum met de onderscheidende tiarébloem in het hart en rozenblaadjes en fresia in de top. Helemaal blij mee dus!

homeofdaisies versace vanitas parfum douglas

Ook op mijn lijstje: dvd’s en boeken. Gotta love it! Vooral intens gelukkig met Soof. Ik heb deze in de bios gezien en lag helemaal dubbel van het lachen dus die moest zeker aan mijn collectie worden toegevoegd! En Het Dagboek van Anne Frank mag natuurlijk uit geen enkele Nederlandse boekenkast missen. Ben er meteen in begonnen.

homeofdaisies ian mcewan zaterdag boek leesvoer

homeofdaisies dvd soof hunger games

homeofdaisies boek leesvoer anne frank achterhuis

Verder heb ik een heleboel bonnen en geld gekregen, dus dat wordt shoppen! 🙂 Maar stiekem is het allerleukste cadeautje iets wat ik volgende maand ga doen. Ik ga samen met Anne een workshop taart decoreren doen. Hoe cool is dat?! Ik heb er echt enorm zin in en ben super benieuwd welke workshop het wordt want dat is nog een verrassing.

homeofdaisies verjaardag birthday party feest cadeaus gifts

Advertenties

Een gedachte over “What I got got my birthday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s