Valentijd: wat moet je nu weer kopen?

Ja lieve mensen, het is alweer bijna Valentijd. De meeste winkels zijn al volgegooid met rode en roze hartjes, de folders staan weer vol met wijn, chocola en parfumsets. Pfff… afgezaagd! Maar met lege handen aankomen kun je bijna niet meer maken in de tijd van social media. Je móet namelijk wel een foto posten van wat je voor je lief hebt gekocht/wat je hebt gekregen om erbij te horen. Doe dus eens iets origineels dit jaar!

 homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februari

Voor vrouwen iets kopen is niet zo moeilijk. Make-up, parfum, lingerie (ook leuk voor de man zelf), een boek, dvd’s, een bos bloemen een tof t-shirt. Een foto van hem. Al kom je met een H&M bon aanzetten. Het is niet zo lastig allemaal, zolang je maar geen briefje van 20 in een envelop stopt. Maar what the f*** moet  je nou voor een man kopen?! Tsja, dan kom je toch al gauw bij parfum, een t-shirt of een bioscoopbon. Boring!

homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februariMocht je lekker diep in de buidel kunnen tasten, geef hem dan een vette beleving. Parachute springen, in een Ferrari rijden of een anti-slib cursus. Kan hij jou mooi als het giet veilig afzetten bij een overdekt winkelcentrum 😉 en hij heeft een ervaring om nooit te vergeten. Op Vakantieveilingen.nl kun je vaak voor een leuk prijsje zo’n uitje aanschaffen. Let wel: je betaalt bovenop je geboden bedrag 5 euro administratiekosten als je hebt gewonnen.

homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februari

Ga samen eens iets leuks doen. Hup, van die bank af! Plan een romantische ballonvaart, een dagje dierentuin of een weekendje weg. Boek kaartjes voor zijn favoriete artiest of ga samen naar een tof festival. Heb je zelf ook nog waar van je geld en iets leuks om te herinneren. Ook die kun je vaak voor een prikkie op vakantieveilingen winnen.

homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februari

Vraag bij zijn moeder en beste vriend na wat hij áltijd al had willen hebben. Iets waar hij zelf misschien het geld niet voor (over) heeft of gewoonweg is vergeten. Zeker weten dat jij for ever and ever aan de top staat met dat vette cadeau waar hij altijd al van heeft gedroomd.

homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februari

En als je het echt niet meer weet of (net als ik) heel diep onderin je tas graait om daar je laatste 2 euro vinden.. dan moet je toch echt iets zelf gaan maken. Wees creatief. Versier een fotolijstje met jullie foto erin, maak cadeaubonnen met dingen die jij voor hem doet als hij ze inwisselt (zijn auto wassen, de afwas doen, een massage geven, zijn uni-brow epileren), bak een taart, maak een kaartje en schrijf daarop waarom je hem zo fantastisch vindt of tover zijn huis om in een romantisch sfeertje en maak een tafel vol lekkere hapjes. Of – als je Lady en de Vagebond hebt gezien – een lekker bord spaghetti!

homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februari

Want hé, het gaat helemaal niet om die bergen cadeau’s op Instagram die iedereens ogen uit steken. Het gaat om de gedachte. Om het gevoel. Doe gewoon wat liefs. Zeg wat liefs. En niet alleen op en rond 14 februari. Doe dat elke dag, elke week en vooral op de momenten waarop iemand dat het meest nodig heeft. Dat is vaak het mooiste wat je kunt krijgen.

xo Daisy 

P.S. Ja, ik weet dat ik ‘Valentijd’ heb geschreven in plaats van ‘Valentijn’.

homeofdaisies valentijn valentijd love liefde kopen cadeau gift 14 februari

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s