Review | HEMA Hydratating serum

Een tijdje terug bestelde ik de HEMA Hydratating Serum online. Ik was namelijk op zoek naar een serum voor onder mijn ogen, omdat mijn huid hier heen dun, doorschijnend en soms wat droog en schilferig is. En omdat ik er ook niet jonger op word, is huidverzorging super belangrijk. Alleen had ik niet zo goed gelezen en is deze niet speciaal voor onder je ogen, maar echt voor je hele gezicht…

homeofdaisies hema hydratating serum review shoppen verzorging huid gezicht dagcreme hydraterend vocht vochtbalans

Ik las vluchtig de beschrijving op het doosje, begon te smeren en… AUW! De serum ruikt heerlijk, maar is vanwege zijn parfum echt niet geschikt om heel dicht bij je ogen te smeren. Ze begonnen te prikken, te branden, met tranen en knalrode ogen tot gevolg. Nee, niet bepaald geschikt voor je ogen. Maar omdat hydratatie nooit weg is, probeerde ik het op de manier waarvoor het wél was gemaakt.

De bedoeling is dat je dit serum op je huid smeert vóór je je gewone dagcrème aanbrengt. Dit serum zorgt er dus voor dat je huid extra gevoed en gehydrateerd wordt. Het serum zit in een pompflesje, met een heel clean ontwerp: wit met zwarte letters en een blauwe balk waarin het woord ‘serum’ staat. Het pompje koop je weer in een kartonnen doosje hetzelfde ontwerp.

homeofdaisies hema hydratating serum review shoppen verzorging huid gezicht dagcreme hydraterend vocht vochtbalans

Door het pompje kun je heel hygiënisch te werk gaan. Je pomp alleen wat je nodig hebt op je hand of vinger, zonder dat je in een potje loopt te graven. Fijn! Het serum is wit van kleur en redelijk dun van structuur. Je hebt er daarom maar echt heel weinig van nodig. Met één pompje kan ik mijn gehele gezicht insmeren (dus niet bij mijn ogen!). Daarna smeer ik mijn gezicht in met mijn gebruikelijke dagcrème.

homeofdaisies hema hydratating serum review shoppen verzorging huid gezicht dagcreme hydraterend vocht vochtbalans

Het serum voelt heel zacht aan op je huid en het maakt je huid echt fluweelzacht. Ik zie het niet echt als een essential voor mijn dagelijkse verzorging en gebruik het dan ook echt niet dagelijks, maar als ik er aan denk vind ik het wel een fijn product om te gebruiken. Als mijn huid wat droog en trekkerig is, probeer ik er wel altijd aan te denken deze voor mijn dagcrème te smeren. Daarin merk ik wel echt verschil.

HEMA Hydratating serum is voor alle huidtypen en verkrijgbaar in HEMA winkels en online voor €3,95 per 30ml. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s