Liebster Award

Je hebt hem vast al wel voorbij zien komen, de veel besproken Liebster Award. Dit is een soort tag voor bloggers die nog niet zoveel volgers hebben om ze beter te leren kennen en misschien wat nieuwe volgers te geven. Ik werd afgelopen laatst genomineerd (super lief, dank je wel!) door Capured4You om de 11 bijbehorende vragen te beantwoorden. Hierbij!

homeofdaisies liebster award tag blogger bloggers wordpress

Hoe gaat het met je?

Na afgelopen weken weer veel moe te zijn (en ontzettend druk!) geweest gaat het nu wel weer iets beter. Hopelijk blijf ik wat energie behouden want komende week is wederom mega druk! Pas vanaf half juli weer een wat rustigere agenda…

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Oeh, dat vind ik lastig want ik ben eigenlijk nooit op een plek geweest waar ik het niet leuk vond. Ik wil altijd graag nieuwe bestemmingen ontdekken dus zou ook het liefst elke keer naar iets anders gaan. In Parijs en Berlijn ben ik wel meerdere keren geweest, maar dat zijn weer totaal andere vakanties dan bijvoorbeeld een zonbestemming. Ik kijk wel enorm uit naar de (voor jullie nog geheime) plek waar we onze huwelijksreis gaan vieren dit najaar!

homeofdaisies parijs city tip trip roadtrip blablacar eiffeltoren ibis styles hotel metro belevenis fun rotterdam trein ov le mur je t'aime pigalle montmartre

Wat is je ‘to go to’ outfit? 

Simpel: jeans, sneakers, shirtje met eventueel vestje. Als ik het écht ff niet weet ’s morgens pak ik altijd zo’n combi uit de kast.

Als je 1 kledingstuk moest kiezen die je voor altijd zou moeten dragen, wat zou dat dan zijn? 

Een (fijn zittende) BH want ik ga echt niet zonder BH de deur uit hahaha!

Wat is je meest gebruikte makeup artikel? 

Een gevalletje ‘ik ga niet de deur uit zonder…’ mascara, wenkbrauwpotlood en concealer (hoewel ik nog steeds niet mijn meest ideale heb kunnen ontdekken).

Volg je een speciaal health programma of ga je er op los met het eten? 

Ik eet op zich zo’n beetje alles wat los en vast zit, maar af en toe moet ik er wel echt even op letten. Mijn weegschaal kan meedogenloos zijn en met de bruiloft in het vooruitzicht moeten die 3 kilo er sowieso af die ik minder woog toen ik mijn trouwjurk kocht (die zat namelijk perfect toen). Ik eet redelijk gezond, in elk geval mijn groenten en regelmatig fruit maar kan mezelf ook niet altijd weerhouden van chocola, koekjes en andere lekkernijen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Bloggen! Dat is echt mijn grootste hobby momenteel, maar je maakt me ook blij met leuke dingen doen met vrienden, shoppen, naar de bioscoop gaan, samen koken, uit eten (sushi liefde!) of soms zomaar beetje kletsen met Jochem over van alles.

Zit je nog op school, zo ja welk niveau, of ben je al aan het studeren, zo ja wat dan?

Ik ben dit jaar gewoon alweer 4 jaar afgestudeerd! Shocking! Nu moet ik toch wel heel serieus met werken zijn enzo zou je denken, maar af en toe vraag ik me ook af hoe ik het allemaal moet doen. Sinds ruim een jaar werk ik bij mijn huidige werkgever en van mijn fijne collega’s leer ik echt nog elke dag. Ik heb overigens de opleiding HBO Communicatie gedaan in Vlissingen.

Heb je een huisdier? 

Jaaaaaa, mijn lieve Bailey heb ik ruim 3 jaar geleden geadopteerd 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Wat vind je leuker; met vrienden chillen of iets voor jezelf doen?

Lastig. Ik ben heel graag met vrienden maar ben ook heel graag alleen. Maandagavond is Jochem altijd naar vrienden en dan geniet ik heerlijk van de avond voor mezelf. Anderzijds geniet ik er ook enorm van als al onze vrienden hier over de vloer zijn, iedereen die met elkaar praat, eet, drinkt en gezellige avond heeft. Echt allebei dus wel, ligt misschien aan mijn ‘mood’.

Waar zou je het allerliefst heen willen?

Phoe als ik mijn travel bucket list moet opnoemen ben ik nog wel even bezig hahaha! Maar sowieso staat al jaren bovenaan dat lijstje New York, want hallo, wie wil daar nu niet heen?! Londen, Praag, Budapest, Lissabon, Istanbul en Krakau staan ook op mijn city trip list. Voor verre bestemmingen wil ik graag nog een keer naar Zuid-Afrika (14 dagen was echt te kort) en dan dit keer graag naar Kaapstad. Het Caribisch gebied (o.a. Curacoa) spreekt me erg aan, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Tropische oorden als Kaapverdië en de Seychellen lijken me heerlijk, maar ook wil ik ooit de piramides in Egypte zien. Alleen Azië zie ik mezelf niet zo snel heen gaan, maar Jochem wil daar weer wel graag heen dus wie weet haha! Reizen is echt mijn allergrootste hobby en als ik de financiële middelen had ging ik zo’n beetje elk weekend wel weg 😉

Het is eigenlijk de bedoeling dat ik ook 11 mensen nomineer om de tag in te vullen, maar eerlijk gezegd: vrijwel iedereen die ik volg heeft hem al gedaan dus… ik kan zo snel niemand vinden. Jullie leuke suggesties wie ik kan nomineren? xo Daisy 

Advertenties

2 gedachtes over “Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s