Buurman: keep it in your pants

Ik weet niet wat dat is met mij en buurmannen, maar op een of andere manier ga ik altijd bij gekke mensen in de buurt wonen. Misschien omdat ik mezelf dan zo verschrikkelijk normaal voel, geen idee. Nu ik na een paar jaar kamertjes- en appartementjes hoppen weer in een redelijk gewoon huis woon, dacht ik er vanaf te zijn. Wrong!

homeofdaisies buurman keep it in your pants bloot naakt buren overburen kantoor thuiskantoor home office

Sinds kort heb ik een nieuwe overbuurman. Zijn kamer is recht tegenover mijn brand new kantoortje. Mijn bureau staat onder het raam, zodat ik de hele dag van de heerlijke lichtinval kan genieten. Maar dus ook van mijn buurman, die blijkbaar graag bekeken wordt. Het begon allemaal een paar weken geleden, toen Jochem me met Pinksteren attendeerde op de nieuwe bewoner. “We hebben een nieuwe buurman, maar hij heeft nog geen gordijnen.” Ik schrok een beetje, want de dag ervoor had ik nog in mijn ondergoed tussen mijn zomerspullen naar een bikini gezocht, die nog onder het logeerbed lagen. Zo, dus dat ga ik sowieso niet meer doen. Het idee voor het kantoor was er toen al en natuurlijk gingen we er vanuit dat – als ie een beetje gesettled was – toch echt wel gordijnen zou aanschaffen.

WRONG AGAIN! Hij zou inmiddels toch wel tijd moeten hebben gehad, maar hij lijkt er zelf alles behalve oncomfortabel mee te zijn. Sterker nog, ik denk dat hij erop kickt! Zo zat ik eens donderdagavond achter mijn laptop nog wat te mailen en blogs te lezen. Ik zie dat mijn buurman ook thuis is en de hele tijd rondjes loopt door zijn kamer, terwijl hij de hele tijd kijkt of ik kijk. Redelijk creapy. Tot hij opeens zijn trui uittrekt. Tsja, dat kan, misschien gaat hij zo douchen of trekt hij wat anders aan. Maar nee. Hij blijft rondjes lopen door zijn kamer, zijn bolle ronde buik fier naar voren stekend. En maar kijken of ik kijk.

Het ergste is: ik wil niet kijken, maar toch kijk ik! Niet de hele tijd. Maar af en toe. Ik word er gewoon naar toe getrokken. Ik voel zijn ogen branden. Kijk. Naar. Mij. En terwijl ik even later (na zoveel mogelijk niet kijken) toch weer even opkijk, zie ik tot mijn verbazing dat hij – dan wel niet middenin zijn kamer maar toch zeker zichtbaar voor mij – zijn broek uittrekt. En zijn onderbroek. Oh. Em. Gee! Ik heb dus semi de blote kont van mijn overbuurman gezien. En dat wil ik helemaal niet. Aaaaghr! Hoe ga ik dit beeld ooit van mijn netvlies krijgen?!

Mijn nieuwe, meest favo plekje in huis is nu officieel besmeurd met het beeld van mijn halfnaakte buurman die het blijkbaar heel fijn vindt als ik naar hem kijk. Dit zou de plek worden waar ik nieuwe inspiratie opdeed, de meest fantastische stukken zou tikken en nu heb ik dit… Zucht. Zal ik – heel demonstratief – een stuk gordijn in zijn brievenbus stoppen?

xo Daisy 

Advertenties

10 gedachtes over “Buurman: keep it in your pants

 1. sofiemailt zegt:

  Hahaha. Ik heb ook geen gordijnen een kleedt me ook zo om in huis, maar ik ben niet creapy. Overigens hou ik dan ook meestal in ieder geval mijn ondergoed aan 😉

  Liked by 1 persoon

 2. willeke139 zegt:

  Hihi
  Moest ook erg lachen . Sorry , maar hoe je het schrijft word je meegenomen in je verhaal en dat betekent toch ook dat je goed schrijft ook al gaat het over iets wat je niet echt leuk vind.
  Dus dame,een rolgordijn je kopen waarmee je nog genoeg zonlicht krijg en de overbuurman niet ziet toch?
  Of met de latjes waarmee je de onderkant dicht doet en de bovenkant open zet met een schijnent zonnetje in huis en waar je zit zie je de overbuurman niet en kan je toch heerlijk werken..

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s