Mijn week in plaatjes #28

Het lijkt echt alweer tijden geleden dan het vorige week woensdag was. Ik heb zoveel meegemaakt en gedaan haha, zeker met dat heerlijk relaxte weekend achter de rug. Gelukkig weet ik dankzij mijn Instagram wel wat er allemaal is gebeurd. Kijk je mee wat ik heb gedaan? 

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Woensdag stond ik op met een werkelijk fabuleus kapsel. Serieus, af en toe kan ik regelrecht gecast worden voor het vervolg op The Grudge! Ik had zo’n “IK HEB NIKS OM AAN TE TREKKEN!!!” dag (Jochem wordt altijd gek als ik zo’n moment heb, want ik heb gelukkig maar 1 stel kleding in mijn kast – not!) en uiteindelijk werd het een all black outfit. Altijd goed, toch? Na die zinderend hete dagen van de week ervoor, viel de temperatuur me buiten zo tegen dat ik vond dat ik wel een hot coco uit het automaat kon nemen. Die middag kreeg ik bevestiging van Jochem’s cadeautje voor zijn verjaardag die binnenkort is. Super tof geheimpje die ik je uiteraard pas na zijn verjaardag (volgende week) kan meedelen. ’s Avonds merkte ik toch wel dat die high heels misschien niet de meest verstandige keuze waren onder mijn outfit, want had behoorlijke fibro pijntjes..

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Donderdag ontbeet ik met mijn favo ontbijtje everrrr: boterhammen met chocopasta en verse aardbeien. Heerlijk! ’s Middags hadden we een evenement van mijn werk (voor alle medewerkers) en ik werd verwelkomd met een overheerlijke (en mega grote!) chocolate cupcake. Daar zeggen we geen nee tegen 😉 Ik had me gelukkig enkel opgegeven voor het workshop gedeelte, want toen het eten begon kon ik werkelijk niet meer op mijn benen staan. Wat ik namelijk niet wist, is dat we bijna alle sessies moesten staan. En dan was het veelal ook nog eens in tenten met een houten vlondervloer die ontzettend ongelijk was. Oftewel: mega, dikke, vette, pijn en vermoeidheid. Vraag me niet hoe ik thuis ben gekomen maar het kostte me enorme moeite. Jochem was vrij die dag en zat al heel lief met eten klaar. Het duurde alleen een tijdje voor ik überhaupt in staat was om een vork op te tillen. Heel vervelend!

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Vrijdag had ik ook wat opstartprobleempjes met nog behoorlijk wat pijntjes van de dag ervoor. Alles ging dus een beetje op een lager pitje door. Wel veranderde ik het stuk wat op tafel stond door een nieuw tafereeltje en maakte ik een lekkere caramel latte. Bailey lag ’s middags bovenop de afstandsbediening te slapen, gek beest!) Jochem vroeg of we naar het terras gingen toen hij klaar was met werken en we besloten eerst een ijsje te halen. Kan best rond etenstijd toch 😉 Daarna aan de Hugo’s (die 100x lekkerder zijn op het terras dan thuis) en later deelden we nog een pizza en een durum. Later op de avond kwam Barend ook nog naar het terras, dus echt een heerlijk avondje.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Zaterdag gingen we eigenlijk verder waar we waren gebleven. Ik deed een ochtendje rustig aan, beetje nagels lakken, tutten en Bailey borstelen (wie wil er een nieuwe kat breien?). Toen Barend wakker was besloten we naar het terras te gaan. Daar was mijn moeder met een vriendin, dus even daar bijgekletst. Na een klein rondje door de stad weer op een ander terrasje koffie gedronken. ’s Middags nog wat boodschappen gehaald en – je raad het al – weer naar het terras. Nu kwamen ook Anne en Mario erbij en na 17.00 uur ook Jochem toen hij klaar was met werken. Een hilarische avond begon met een straatmuzikant liedjes zingen, op zijn kleedje op de Grote Markt chillen, daarna thuis wat eten, fikkie stoken voor ons huis, een gekke man in een scootmobiel waar we niet vanaf kwamen, marshmellows boven het vuur houden en heel veel lol maken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Zondag had iedereen nog wel wat last van zaterdag haha dus na een rustige ochtend toch nog wat in huis gedaan. Beetje opgeruimd en schoongemaakt. Ik wist alleen wederom niet wat ik aan moest, de halve kast leeggetrokken. Met dat gekke, grijze maar warme weer weet ik het soms echt niet. Uiteindelijk wat gevonden en ik trok mijn nieuwe slippers eronder aan. Daarna was het tijd om naar mijn ouders te gaan, want mijn lieve mama was jarig! Daar een hele fijne dag gehad, lekker mosseltjes gegeten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Maandag was ik bij een kick-off aanwezig met een grote groep monteurs. Toen ik uiteindelijk weer op kantoor was, was het stressen. Ik kon niet in het systeem dus kon niet de werkzaamheden doen die ik had willen/moeten doen. Daarna nog allemaal gekke dingen, dus was behoorlijk gestrest toen ik thuis kwam. Ik had bijna geen tijd om te eten, want even later stond alweer de volgende afspraak gepland. Maar die was heel goed, want de hele trouwceremonie is nu bepaald. Helemaal naar ons zin! 🙂 Weet je dat het nog minder dan 3 maanden duurt nu? Aaaghrrrr spannend! Door de stress en die gekke regen, wel meteen last van mijn lijf. Ook had ik veel hoofdpijn dus de rest van de dag weinig gedaan en vroeg gaan slapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Dinsdag was het weer vroeg dag, met weer een monteurstraining. Wel altijd heel leuk om te doen, want je krijgt zoveel praktische vragen en tips waar je vanuit kantoor niet aan denkt. Daarna nog een berg vergaderingen. Ik kon me niet altijd goed concentreren, want ik had de hele dag barstende koppijn. Dat heb ik bijna nooit, maar echt zooo vervelend! Maar op weg naar huis mocht ik wel mijn cadeautje aan mezelf ophalen. Precies op tijd, want toen ik bij het ophaalpunt bij AH stond kwam net de postbode eraan. Hij was laat vanwege de stakingen, maar voor mij dus echt perfect getimed 🙂 Wat mijn cadeautje aan mezelf is zie je binnenkort, ik ga eerst eens uitvogelen hoe het allemaal werkt! ’s Avonds laatste aflevering #OITNB seizoen 3 gekeken whaaaa super tof… Kan niet wachten op s4!

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

homeofdaisies mijn week in plaatjes 28 plof foto's pictures instagram relax zon terras hugo vuur marshmellows fibro fibromyalgie hms hypermobiliteitssyndroom werk werken kantoor evenement

Hoe was jouw week? Kun je raden wat ik voor mezelf heb geshopt? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s