Nieuwe inkt! | VIDEO

Iets waar ik alweer een tijdje over aan het nadenken was, heb ik nu eindelijk weer gedaan. En uiteraard neem ik jullie mee! Ik was dodelijk zenuwachtig – wat ik vooral zelf behoorlijk stom vond, want hallo ’t was niet de eerste, tweede, derde of vierde keer – en het ging ook echt voor geen meter. Maar het staat: nieuwe inkt!

homeofdaisies vlog video youtube kanaal ink inkt shop cajac goes cajac.nl

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

7 gedachtes over “Nieuwe inkt! | VIDEO

    • Home of Daisies zegt:

      Ja die was ook echt niet leuk hahaha! De pijn is even kak, maar ik vind het nog steeds waard. Nu is die van mij op ribben met dunne letters dus was gewoon 1 streep, scheelt wel dan wanneer je dikkere lijn of inkleuren hebt 😉 Op Google is plaatje te vinden welke plekken het meest pijn doen, bijna al mijn plekken vallen in de rode velden haha! Als je t zeker weet gewoon doen hoor xo

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s