Mijn week in plaatjes #43

Ondanks dat het gewone leven is begonnen, geniet ik volop van alle leuke momenten. En het mooie weer, dat mag ook zeker niet vergeten worden! Wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan zie je hier.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Woensdag had ik meteen om 9.00 uur vergadering. Ik moet er dan altijd even inkomen zo vroeg op de ochtend, maar ik ben wel meteen goed bijgepraat over het project waarvan het einde bijna in zicht is. Er is nog genoeg te doen! Omdat het zo koud was had ik mijn heerlijke fluffy schoenen met vachtje aangetrokken. Net alsof je op je pantoffels buiten loopt hihi! ’s Middags werkte ik thuis en had ik uitzicht op mijn kaartenrek en mijn trouwschoenen onder de stolp. Na het werk een douche genomen om weer op te warmen én snel mijn dikke pyjama aangetrokken. Ik houd van in pyjama rondlopen thuis hihi en het plaatje vond ik zeer toepasselijk 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Donderdag stond ik vermoeid op, want Jochem had ’s nachts flink gesnurkt. Vaak wordt ik dan half wakker, geef hem een por en slaap weer verder. Dit keer was ik ook niet wakker genoeg geworden om oordopjes in te doen. Na het werk eindelijk weer een donderdag-date met Anne. Was alweer een tijdje geleden! Dus ongegeneerd aan de chocola en Expeditie Robbinson gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Alleen werd ik ’s nachts wakker omdat mijn neus dicht zat. Opeens zat mijn hoofd vol inspiratie. Uiteindelijk bijna 2 uur wakker gelegen, ideeën genoteerd en boekje gelezen om hoofd rustig te krijgen. Toen ik uit bed kwam, lagen er 2 leuke tassen en een kaart op tafel. Die had Jochem gekregen van zijn werk. Ik houd van canvas tasjes dus helemaal tof! Ook deelde ik een foto van het borstbeeld met het jurkje dat ik droeg toen ik bruidsmeisje was. Ik was toen 22 maanden oud. Die hadden mijn ouders bewaard en kreeg ik als verrassing op de bruiloft. Hoe geweldig! ’s Middags ging ik aan de slag met een Halloween-look, die (al zeg ik het zelf!) heel goed gelukt was. Omdat ik daarna lui was, besloten we bij de Gele Bogen te eten. Die nieuwe boeren frietjes zijn aan te raden, echt heel lekker!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Zaterdag was een heerlijke dag. Voor mijn gevoel kon ik voor het eerst in forever weer eens lekker keutelen in huis. Ik poetste, draaide wasjes, haalde boodschappen, ging even de stad in. Alles op het gemakje. Ik nam de tijd om op te tutten, met oma te bellen. Zo fijn! ’s Avonds kwamen Lotte en Jos eten, hele gezellige avond gehad. Ik kreeg later nog een foto doorgestuurd van Astrid, die had ons bedankje van de bruiloft een leuk tweede leven gegeven. Ze heeft een glaasje met een kaarsje erin gedaan. Heel leuk effect!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Zondag kwam ik er achter dat er iets niet goed was in mijn tweede vlog van Marrakesh. Ik heb dit nog snel gefixt, maar had onvoldoende tijd om dit nog te uploaden naar YouTube omdat we vroeg vertrokken naar de Efteling. Op zulke momenten ben ik zo blij dat ik altijd wel artikelen in mijn concepten heb staan voor het geval dat ik geen inspiratie heb of problemen als deze ondervind. Er stond dus gewoon om 12.00 uur iets online én ik had op maandag een extraatje in de vorm van de video. De Efteling was uiteraard suuuuuuper cool (en ohhh wat hadden we geweldig weer!) maar dat zien jullie binnenkort in de vorm van een vlog! Ik was alleen echt doodop toen we gingen eten, vandaar dat er geen lachje meer vanaf kon op de onderste foto haha!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Maandagochtend werkte ik thuis. Gelukkig maar, want ik was behoorlijk gesloopt van het dagje Efteling. ’s Middags dus ook maar op de bank gelegen en film gekeken. Ik kon echt niks meer! Op Instagram deelde ik mijn lunchfoto, een foto van de Efteling en toen ik ’s avonds wat nieuwe foto’s van onze trouwdag ontving deelde ik een hele emotionele. Mijn vader liep met me richting het altaar, richting Jochem en ohhh wat had ik het toen moeilijk. Ik moest huilen, maar probeerde de ergste tranen in te houden want ik was echt in staat om te gaan ugly cryen! Het viel gelukkig mee haha en toen de dienst eenmaal begon heb ik het gelukkig droog gehouden. ’s Avonds keek ik Hollands Next Topmodel. Had wel verwacht dat Loiza zou winnen, maar dat Lisa derde is geworden vond ik onterecht. Zij loopt echt 1000x beter dan Rachel.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Dinsdag kantoordagje, maar oh wat was het lekker weer! Ik zou dan soms wel eens zomaar vrij willen nemen en de hele dag in het bos gaan wandelen en van die prachtige herfstkleuren genieten. Maar daar was helaas geen tijd voor. Heb nog steeds beetje moeite met in het ritme van werken te komen, zeker omdat ik de laatste week telkens ’s nachts wakker wordt. Was daarom ook blij toen het tijd was om naar huis te gaan en ik kon ontspannen. Lekker op de bank, onder een dekentje en Bailey op schoot!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram dagboek gewone leven werken efteling halloween look make-up my lovely notebook bloggen vloggen youtube

Hoe was jouw week? xo Dais

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s