Geef iemand op voor een kerstpakket!

De kerstdagen staan voor mij symbool voor liefde, vrienden, familie en gezelligheid. En wat is er nu leuker om iemand een cadeau te geven? Vroeger was ik echt al máánden van te voren aan het shoppen voor mijn familie. De leukste kleinigheidjes voor onder de boom kwamen van mij. Nu doen we niet meer aan cadeaus, maar dat betekent niet dat ik niets voor jullie heb!

homeofdaisies kerstpakket weggeven kerst christmas gedachte sharing is caring geven delen weggeven actie winnen winactie

Weggeven en shoppen voor anderen is één van mijn favoriete bezigheden. Hoe leuk is het om iemand anders blij te maken? Dat kun jij nu samen met mij doen! Wat moet je doen? Bedenk aan wie jij het homeofdaisies kerstpakket wilt geven, tik dit in de comments onder dit artikel en vertel erbij waarom diegene het volgens jou verdient. De leukste, liefste of meest originele inzending zal ik 24 december 12.00 uur uitloten.

De winnaar ontvangt van mij een e-mail, waarin ik om de adresgegevens vraag van degene die het pakket van jou en mij krijgt. Als het allemaal vlot verloopt, krijgt diegene nog voor het nieuwe jaar de postbode aan de deur! 🙂

Sharing is caring! xo Daisy 

Advertenties

8 gedachtes over “Geef iemand op voor een kerstpakket!

 1. Moniek zegt:

  Hee Daisy,
  Super lief idee. Ik ken een oud vrouwtje dat vroeger op mij opgepast heeft. Ze is helemaal alleem en heeft net te horen gekregen dat ze longkanker heeft. Ik denk dat ze het heel leuk zou vinden.

  Liked by 1 persoon

 2. innerselfienl zegt:

  Erg lief daisy!! Ik zou dit kerstpakket aan mijn schoonmoeder geven. Ze is niet mijn eigen moeder (die leeft helaas niet meer), maar ze komt heel dicht in de buurt. Ze is een soort 2e moeder voor mij en ze staat altijd klaar voor mij en mijn vriend als we haar nodig hebben, terwijl ze het zelf ook niet makkelijk heeft. Haar man zit sinds 2 en half jaar in een rolstoel en zij zorgt voor hem. Onlangs is bij haar chronisch pijnsyndroom vastgesteld, maar ookal heeft ze veel pijn, klagen doet ze nooit en ze blijft gewoon doorgaan. Daarom vind ik dat zij dit als geen ander verdient!
  Liefs iloontje

  Liked by 1 persoon

 3. biancaronday zegt:

  Ik vind het heel erg moeilijk om te beslissen wie ik dit zou schenken, maar ik zou uiteindelijk kiezen voor een van mijn beste vriendinnen. Die me ondanks een nare en heftige start van de zwangerschap, ongelooflijk goed en sterk heeft gesteund. Nu is het bij mij zeker allemaal nog geen rustig water, maar ben er als het ware aan gewend. Nu is haar laatste trimester nog ernstiger dan de start en kan ze eigenlijk geen mooi moment koppelen aan haar zwangerschap. Door dit te schenken hoop ik haar toch een lichtpuntje te kunnen schenken, te laten zien hoe belangrijk ze voor me is en is geweest. Ik hoop dit heel graag te kunnen doen.

  Like

 4. Mylou zegt:

  Wat een te gek idee! Ik zou dit pakket heel graag aan mijn lieve moeder geven. Ik heb niet zo’n verhaal als de andere comments, maar mijn moeder is gewoon de allerbeste. Ze heeft alles voor me over, zelfs ten koste van haarzelf. Nooit zal ze eens aan zichzelf denken, vandaar dat ik het heel leuk zou vinden om haar hiermee te verrassen. Om haar te bedanken voor alle liefde & support die ze mij geeft 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. Jess zegt:

  Wat een mooi gebaar! Ik zou dit graag aan mijn ouders geven omdat ze gewoon zo goed voor mij en de rest van ons gezin zijn. Ze zijn veel tijd kwijt aan mantelzorg en verdienen gewoon een extraatje voor alle inspanningen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s