Een slechte HMS-dag | Vlog #11

Meestal neem ik jullie alleen mee als ik leuke dingen ga doen, maar vandaag is dat even iets anders. Ik heb al een paar weken veel last van mijn hypermobiliteitssyndroom en fibromyalgie. Hoe dat eruit ziet, voelt en hoe me dat frustreert zie je in deze, niet zo gezellige, video.

homeofdaisies blog video hms fibromyalgie reuma hypermobiliteitssyndroom pijn spoons spoonie spoonlife

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

8 gedachtes over “Een slechte HMS-dag | Vlog #11

 1. Chantal zegt:

  Zie mijn “like” aan voor respect!
  Vind ’t echt super tof (damn dat klinkt raar) dat je dit zo deelt πŸ‘ŒπŸ»
  Zegt zoveel meer dan woorden!

  Jochem is lief voor je met z’n poppetje, ik zag een lach πŸ˜‰

  Stay strong girl! πŸ’ͺπŸ»πŸ€

  Dikke kus

  Liked by 1 persoon

  • Home of Daisies zegt:

   Kijk weet je wat het is. Iedereen ziet me altijd met een grote smile, leuk Makeupje etc. En dan zeggen ze “nou je ziet echt niet aan je dat je wat mankeert”. Dit was even voor die mensen die me niet zien als ik me niet goed voel, als ik de hele dag alleen thuis zit te vechten om een kop thee te zetten of naar de wc te gaan. En ja, ik heb vooral goede dagen gelukkig en heb ik echt wel een fijn leven. Maar vind dat je heel soms ook even de wereld mag laten kijken in een k** dag

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s