De laatste eerste keer | Update #1

Laatst vertelde ik je dat ik de uitdaging met mezelf aanga om vaker het ‘de eerste keer’-gevoel te voelen. Gemist? Lees dan: Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? Nu is het tijd voor mijn eerste update. Is het uberhaupt gelukt om iets voor het eerst te doen afgelopen maand? Natuurlijk vertel ik je wat het dan is.

homeofdaisies wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst challenge uitdaging persoonlijk bucket list 2016 trouwen mediteren marokko reizen persoonlijk personal quote

❤ Laat ik beginnen met de vakantie met mijn ouders. Dat was natuurlijk niet voor het eerst, maar wel voor het eerst dat de ‘kids’ (mijn broertje en ik) volwassen zijn én onze wederhelften meegingen. We klikken allemaal goed met elkaar, alleen is dat normaal maar een paar uurtjes wanneer we gezellig een bakje koffie drinken. Of dat 5 hele dagen goed gaat is dan maar de vraag. En dat ging – gelukkig – echt super goed. Het is zeker voor herhaling vatbaar en mijn broertje stuurde na thuiskomst meteen al opties voor volgend jaar toe haha. Gaan we er zeker inhouden!

❤ Ook ben ik deze maand begonnen met mijn weekvlog. Hierin laat ik elke woensdag zien wat ik de week ervoor allemaal heb uitgespookt. Ik denk dat ik zeker nog wat te leren heb in het vloggen (geen ellelange verhalen kletsen, meer kortere stukjes laten zien) , maar ik zie al wat vooruitgang. Ik vind het steeds minder eng om in het openbaar te vloggen en denk dat het ook voor later zoveel gaver is om terug te zien dan bijvoorbeeld mijn week in plaatjes was.

❤ Ook al hebben Jochem en ik allebei los van elkaar al eens een huis gekocht, dit was de eerste keer dat we dat samen deden. Super spannend, letterlijk tot het laatste moment (zie weekvlog #3 waarom). Maar het is gelukt! De planning was uhm, behoorlijk krap, maar alle spullen zijn inmiddels over en komende week is de sleuteloverdracht van het oude huis. Gaat toch gek zijn dat we daar niet meer wonen, maar we hebben allebei super veel zin in deze nieuwe fase samen. Ook was dit de eerste keer dat ik een héél huis moest verhuizen. Phoe, wat een onderneming! Gelukkig hadden we een goed verhuisteam die ons fantastisch heeft geholpen, want binnen 6 dagen klussen, inpakken, alles verhuizen en er daadwerkelijk wonen is echt bananas! Zonder de hulp hadden we het niet gered hoor…

Heb jij de afgelopen maand/tijd iets voor het allereerst gedaan? Hoe voelde je je daarbij? Ik ben benieuwd! xo Daisy 

Advertenties

14 gedachtes over “De laatste eerste keer | Update #1

  1. lindyinaussie zegt:

    Superleuke challenge!! Ik heb het compleet gemist (tijdsverschil grrr) maar echt iets leuks om te doen! Momenteel heb ik bijna iedere dag wel een voor-de-eerste-keer momentje haha! Maar leuk om er in te houden voor als ik terug ben in NL! Liefs XX

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s