Action shoplog juli 2016 | Video

Afgelopen week moest ik even naar Action. Zul je net zien dat ze natuurlijk alles wat je nodig hebt niet hebben. En je dan uiteraard weer met een heleboel thuiskomt waar je niet voor ging. Story of my life! In deze video wat ik allemaal heb gekocht én wat het me heeft gekost.

homeofdaisies action shoplog juli 2016 shoppen winkelen shopping video vlog papieren bordjes verjaardag beker slingers feestje shampoo conditioner low budget budgetproof kitkat chocola eten food foodie themafeest hoedje kroon schoonmaakmiddel wcreiniger

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

6 gedachtes over “Action shoplog juli 2016 | Video

  1. Vanessa zegt:

    Action shoplogs zijn altijd leuk! Ik koop ook altijd meer dan verwacht dus je bent zeker niet de enige. Ik ben erg benieuwd naar de shampoo en conditioner, wat een grote flessen en handig dat ze een pompje hebben. Die bordjes zien er superleuk uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s