Creatief cadeautjes inpakken | Inspiratie

homeofdaisies.nl, kerst, gift wrap, gift wrapping, cadeau, inpakken, cadeau inpakken, cadeaupapier, kerstppaier, DIY, inspiratie, pinterest, kraft, bloemen, snoep, naam, elegant, classy, sassy, creatief, werk, leuk, bezig, creatieveling, creabea, kerstmis, kerstboom, onder de boom, cadeautjes, kado, kadootjesBron afbeelding

Oh kerst! Wat houd ik toch enorm van een boom waar stapels en stapels cadeautjes onder liggen. Dat ziet er niet alleen onwijs gezellig uit, maar bouwt ook langzaam de spanning op. Wat zou er toch in al die pakjes zitten? En welke zijn voor mij? Het uitzoeken en kopen van cadeautjes vind ik altijd super leuk om te doen, net datgene nemen dat de ontvanger vast niet verwacht. Maar ook met het inpakken kun je je creatieve kant laten zien. Er net even iets extra aandacht aan geven. En vandaag geef ik je wat (p)inspiratie

Kraft papier
Kraft papier, daar ben ik dol op! Je kunt er namelijk ontzettend veel mee doen. Het is simpel, maar stijlvol en met een simpel touwtje, een lolly, een stift of naamkaart maak je er toch iets heel speciaals van.

homeofdaisies.nl, kerst, gift wrap, gift wrapping, cadeau, inpakken, cadeau inpakken, cadeaupapier, kerstppaier, DIY, inspiratie, pinterest, kraft, bloemen, snoep, naam, elegant, classy, sassy, creatief, werk, leuk, bezig, creatieveling, creabea, kerstmis, kerstboom, onder de boom, cadeautjes, kado, kadootjes

Bron afbeelding: links, boven, onder, rechts

Bloemen
Bloemen kunnen altijd, zeker ook met kerst. Ze geven een chique uitstraling aan ieder cadeau. Je kunt ze maken van papier of de knoppen van gedroogde of kunstbloemen gebruiken. Deze kan de ontvanger daarna nog gebruiken in een schaal met bijvoorbeeld drijvende kaarsen.

homeofdaisies.nl, kerst, gift wrap, gift wrapping, cadeau, inpakken, cadeau inpakken, cadeaupapier, kerstppaier, DIY, inspiratie, pinterest, kraft, bloemen, snoep, naam, elegant, classy, sassy, creatief, werk, leuk, bezig, creatieveling, creabea, kerstmis, kerstboom, onder de boom, cadeautjes, kado, kadootjes

Bron afbeelding: linksboven, linksonder, midden, rechtsboven, rechtsonder

Nature
Het gebruik van natuurlijke items, of dingen die de natuur weergeven zijn ook altijd mooi om te gebruiken. Zoals hierboven de bloemen, maar denk ook aan bomen, schors, de kerstboom of hulst.

homeofdaisies.nl, kerst, gift wrap, gift wrapping, cadeau, inpakken, cadeau inpakken, cadeaupapier, kerstppaier, DIY, inspiratie, pinterest, kraft, bloemen, snoep, naam, elegant, classy, sassy, creatief, werk, leuk, bezig, creatieveling, creabea, kerstmis, kerstboom, onder de boom, cadeautjes, kado, kadootjes

Bron afbeelding: links, boven, onder, rechts

Sterren
Om de kerstsfeer helemaal naar voren te laten komen in je cadeau, kun je er natuurlijk voor kiezen om sterren te gebruiken. Je zag bovenin bij Kraft al de sterren gemaakt van candy cane’s en met boomschors print voorbij komen, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Had je bijvoorbeeld hier al aan gedacht?

homeofdaisies.nl, kerst, gift wrap, gift wrapping, cadeau, inpakken, cadeau inpakken, cadeaupapier, kerstppaier, DIY, inspiratie, pinterest, kraft, bloemen, snoep, naam, elegant, classy, sassy, creatief, werk, leuk, bezig, creatieveling, creabea, kerstmis, kerstboom, onder de boom, cadeautjes, kado, kadootjesbron afbeelding 

Ik hoop dat je hiermee voldoende inspiratie hebt gekregen om aan de slag te gaan. Met een creatief cadeau val je écht op onder de boom. Zeker weten dat ze jouw cadeaus als eerste willen uitpakken! Weet je al wat je gaat shoppen? Of ga je eerst knutselpullen halen? 😉 Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 gedachtes over “Creatief cadeautjes inpakken | Inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s