IK BEN OP TV! & BOERIN BERTIE | Weekvlog #43

homeofdaisies.nl, weekvlog #43, boerin bertie, expeditie robinson, werk, werken, eindejaarsquiz, omroep zeeland, provincie zeeland, opnames, tv, studio, selfie, winnaar, tv kijken, autorijden, caraoke, car-a-oke, zingen, autorijden, wachten, file, kerst, kerstmis, cadeau, foto's, thailand, goes, eten, food, foodie, etentje, vrienden, cadeaus, shoppen, winkelen, boodschappen, op tv,

Deze week is redelijk druk met 2 werkdagen van 14 uur! Maar wel super leuk, want ik ben onder andere bij TV opnames en ik ontmoet boerin Bertie die later in de week Expeditie Robinson wint. Zo gaaf! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

4 gedachtes over “IK BEN OP TV! & BOERIN BERTIE | Weekvlog #43

 1. Natasja Smit zegt:

  ik ga het nu toch maar vragen wilde al eerder doen maar ben zo bang dat het een gekke vraag is….Maar ik vind je badjas zo leuk& mooi en nu zie ik je er weer in, mag ik vragen waar je hem vandaan hebt (bloos bloos) Eneeuuhh uitkijken volgende keer als je met de kat speelt autsie

  Liked by 1 persoon

   • Natasja Smit zegt:

    Dank je voor je antwoord, hou Primark gewoon in de gaten wie weet hebben ze hem ooit weer of eentje die bijna net zo leuk is 😉 Ja katten kunnen dan op een rare manier laten weten dat ze er genoeg van hebben die van ons bijt dan ook maar gelukkig (en klop het nu gelijk af) heel zachtjes

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s