MISS SPORTY MY BFF LIPSTICK | REVIEW + LOOKS

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

Ik heb eigenlijk in elke tas wel een lipstick zitten, altijd handig voor onderweg. Een stille steun, net als je beste vriendin. Miss Sporty heeft al een aantal jaar de My BFF Lipstick lijn en ik mocht drie kleuren uitproberen. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan zeker verder!

Omdat deze lijn al langer bestaat, wist ik vooraf wel dat het niet anders dan goed kon zijn. Deze vrolijk gekleurde lijn, komt in een zilver kleurige huls met semi transparante dop. De merknaam Miss Sporty is er met zilver opgedrukt. Ik vind het tof dat alle doppen net even anders van tint zijn en stiekem al een beetje weggeven welke kleur lipstick erin zit.

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

De kleuren kun je ook onderaan de huls vinden. Ik heb nummer 104 My Delicate Nude, 105 My Precious Nude en 300 My Lovely Red. Uiteraard heb ik mijn oog laten vallen op die laatste, want je kunt wat mij betreft niet genoeg verschillende tinten rood in je collectie hebben zitten.

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

Tijd om te swatchen! Van boven naar beneden: 105 My Precious Nude, 300 My Lovely Red, 104 My Delicate Nude.

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

Persoonlijk ben ik niet zo kapot van nude tinten, maar op de swatches zien ze er goed uit. Ik moet wel een paar keer goed met de stick over mijn arm gaan om duidelijk de pigmentatie te zien. De structuur is erg zacht en voelt verzorgend aan. Wat ik wel tof vind, is dat glitter en glans weer mag deze zomer en deze ook verwerkt zitten in de My BFF Lipstick collectie van Miss Sporty

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

104 My Delicate Nude

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

105 My Precious Nude

Zoals je ziet zijn de twee nude tinten erg subtiel en onopvallend op mijn smalle lippen. Maar zeker niet verkeerd voor every day gebruik.

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

300 My Lovely Red

300 My Lovely Red is niet zo rood als ik in eerste instantie dacht. Het heeft ook iets weg van koraal. Een erg mooie tint moet ik zeggen, zeker eentje die ik vaker zal dragen.

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

Qua houdbaarheid valt het me niet tegen. Omdat het een glanzende lipstick is, gaat het er sneller af dan matte varianten, maar je kunt gerust een paar glazen drinken voor je hoeft bij te werken. En, ik vind de rode kleur juist heel mooi vervagen!

Persoonlijk ben ik dol op matte lipsticks, maar mijn lippen vinden deze creamy, glanzende variant een verademing. Het voelt echt heerlijk verzorgend, ze plakken niet en de houdbaarheid is dus prima. Zeker een aanrader om deze zomer, net als je beste vriendin, lekker dichtbij je te houden.

homeofdaisies.nl, miss sporty, my bff lipstick, lippenstift, review, etos, 104 My delicate nude, 105 my precious nude, 300 my lovely red, kleuren, swatchen, makeup, make-up, beauty, beauty blog, blogger, gekregen

Voor dit artikel zijn producten gebruikt die ik heb gekregen. De review is gebaseerd op mijn eigen, eerlijke mening. 

Ben jij meer van de creamy of matte lipsticks? Welke kleur is jouw favoriet? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Een gedachte over “MISS SPORTY MY BFF LIPSTICK | REVIEW + LOOKS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s