ALL GALAXY ACCESSORIES | #OOTD

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

Dé trend van dit moment is galaxy. Je ziet het werkelijk in alles. Nu vind ik zo’n kek broekje leuk voor de sportschool, maar niet om mee buiten te lopen (écht, ik zag er vanmorgen nog iemand mee). Ik houd het simpel but casual met de accessoires. Hoe ik dit combineer? Dat zie je nu!

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

Stuur Daisy (me) en Daisy (Diyaata) het graanveld in met een camera en je krijgt een hoop lol (en daardoor ook veel gekke bekken foto’s!). Het enige nadeel van dat graanveld is dat je je schoenen niet ziet, wat eigenlijk wel de bedoeling was, dus daardoor moet je ook weer de meest interessante trucjes uithalen om die te showen.

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.comTop: H&M (s/s 2017)
Ripped jeans: H&M (oude collectie)
Zonnebril met doorzichtig montuur en licht geoliede glazen: H&M (s/s 2017)
Travel coffee mug: H&M (s/s 2017)
Sneakers: Reebok Classic Leather RD White (2017)

Wat vind jij van de Galaxy trend? Ik ben vooral hotel-de-botel op mijn Reebok’s ❤  xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 gedachtes over “ALL GALAXY ACCESSORIES | #OOTD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s