FOTOGRAFIE SPULLEN, KLEDING & ACCESSOIRES | ALIEXPRESS SHOPLOG

homeofdaisies.nl, AliExpress, shoplog, shoppen, China, spullen, footgrafie, mode, t-shirt, accessoires, cat, bag, tassen, kwaliteit, oorbellen,

Onlangs plaatste ik 2 bestellingen bij AliExpress en wat ik ontving laat ik je zien in deze video. Ik ben nogal een AliExpress newby, want ik heb nog niet zo vaak wat gekocht daar. Deze keer focuste ik me enerzijds op fotografie accessoires en anderzijds op mode spulletjes. Daarnaast vertel ik je alles over de kwaliteit en de richtprijzen die ik ervoor heb betaald.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

4 gedachtes over “FOTOGRAFIE SPULLEN, KLEDING & ACCESSOIRES | ALIEXPRESS SHOPLOG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s