NOOIT MEER PRATEN & IK DRINK BIER | Weekvlog #113

homeofdaisies.nl, weekvlog, vlog, vlogger, geen stem, youtube, youtuber, praten, verkoudheid, Abdij Bier Festivall, Middelburg, zwemmen, hond, labrador, kat, catmom, werk, werken, warm, zon, zomer

Maandag, dus dat betekent weekvlog-dag! Ik heb nogal wat naweëen van de verkoudheid wat uiteindelijk resulteert dat ik helemaal niet meer kan praten. Wat Jochem (uiteraard) ontzettend grappig vindt! Gelukkig voel ik me verder prima en is er voldoende ruimte om leuke dingen te ondernemen. Zo gaan we lekker winkelen in Middelburg en eindigen we ook eind van de week weer in deze stad bij een heus abdij bier festival, waar ik biertjes probeer terwijl ik het eigenlijk niet lust…

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s