Over

Hoi allemaal,

Ik ben Daisy, 30 jaar en blogger van homeofdaisies.nl. Hier schrijf en maak ik video’s over alles wat ik leuk en interessant vind; Personal lifestyle, make-up, shoppen, koken, reizen, interieur en andere dingen waar ik zelf inspiratie van krijg en graag met jullie deel. Dit doe ik op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Schrijven deed ik als kind al. Verhaaltjes, dagboekjes, brieven. Die liefde hervond ik eigenlijk weer tijdens mijn opleiding Communicatie. Een verhaal vertellen, een boodschap overbrengen. En tegenwoordig niet alleen meer met letters, maar ook met foto’s en video’s. Sinds september 2014 houd ik die woorden, zinnen en verhalen niet langer alleen voor mezelf (of mijn Facebook vrienden), maar zet ik die op mijn eigen plekje op het web. Ik deel mijn ervaringen met mijn steeds verder groeiende publiek. Stiekem word ik daar ontzettend blij van, mijn creatieve ei kwijtraken en intussen anderen inspireren en het gesprek aangaan.

In het dagelijks leven ben ik communicatiemedewerker en freelance fotograaf, woon ik samen met Jochem (32), kat Bailey (8) en labrador Bentley (1).

Volg me ook op Facebook en Instagram

Vragen, opmerkingen, tips of samenwerkingen? Post ze onder een blogpost of mail naar homeofdaisies@gmail.com

xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s